Explore Caliraya Lake_norwegian

Caliraya Lake, Laguna er en av de i stor grad innen rekkevidde travel destinasjoner fra Metro Manila for de som ønsker å ta en kort ferie. Caliraya-innsjøen, som ligger i byen Lumban, Laguna, er ca to timer fra Manila og svært nær Laguna Lake. Gjestene til Caliraya Lake er fryd å en naturskjønn utsikt over den berømte Laguna-bukten.

Caliraya Lake er plassert ca. 365 meter over havet, og holdes høy i Sierra Madre. Innsjøen Caliraya møter kjølig klima året rundt. Vind starte gusting i Lake Caliraya fra åpningen av September opp til slutten av mai.

Caliraya innsjøen dype, i tillegg til de omliggende åsene, består av rødmusset leire matjord. Innsjøen base har en meget bløt leire-seng. Lokale innbyggere omgivelsene Caliraya Lake fortelle selv nå historier om visse områder i sjøen som antas å ha sugd båter ned – en spekulativ krav typisk blant overtroisk beboere.

Innsjøen Caliraya omgivelser har vært likestilles til ulike amerikanske resorts, som anbefalt av overflod av furutrær, så vel som konstant kjølig klima og grønne åser. Også, øyer og holmer i forskjellige former og størrelser har blitt dannet under opprettingen av Caliraya-innsjøen. Disse hele øyene i Caliraya Lake er uten navn. Den største øya på Caliraya Lake er omtrent så stor som Luneta Park, mens den minste er virkelig en sandbanke ca tre (3) kvm ofte neddykket under høyvann. Denne lille øya kan sees fra Lagos del Sol Resort langs hovedveien i Caliraya Lake.

Caliraya innsjøen ble dannet i på 1930-tallet av ingeniører av US Army. Formålet med flom dalen av Sierra Madre fjellet i Cavinti er å danne Caliraya innsjøen var å produsere vannkraft elektrisitet til Manila. Siden da den få popularitet, eiendomsmegling utviklere begynner å forbedre omgivelsene som observert av flere feriesteder og klubbhus som markerer ut Caliraya-innsjøen. En 2 dager tur på Caliraya Lake ville være tiltalende og oppnåelig hvis du vil bestille en overnatting på noen av de populære feriesteder eller hoteller i Caliraya Lake.

Du vil bli overrasket for en mer naturskjønn utsikt over Rizal fjellene områdene i bare 2-3 timers kjøring fra Marcos Highway til Caliraya Lake, og deretter du vil komme til stedet for disse vakre øyene i Caliraya Lake.

Den japanske hage er et utrolig fredelig sted på Caliraya-Lake-området. Det er verdig et besøk som det er billig inngang for bare en 10pesos inngangspenger, og du kan streife rundt alt du vil, og se grønne i Caliraya Lake! Mange besøkende av Caliraya Lake innom hagen tilbringe et par timer å vandre rundt i parken og avslappet for et øyeblikk. Du kan ta din kokk satt i Caliraya Lake som det er mange av herlige steder hvor man kan leiren ut, chill og løsne opp. Det er kaster også for å holde deg fra varmen fra solen. Men det er best å sette rundt gresset eller under et tre som vil beskytte deg mot varmen fra solen.

I Caliraya Lake er det en helligdom som er dedikert til Yamashita – Tiger av Malaya skatter som er sagt å være begravd under tunneler, bunker, grotter og underjordisk mangfoldige i landet. På dette området av Caliraya innsjø, vil du få til denne helligdommen etter overfor trinnsettet rundt 50 eller så trinnene. Omgivelsene har flere vakre og fargerike flora for å være en hage. Det er et basseng hvor vannliljer fritt henge over overflaten av vannet; og mer syn – se i Caliraya-innsjøen.

Turgåing for flere skritt vil ta deg til Hagens høyeste punktet. På toppen av denne åsen, vil du få en synet av en del av Caliraya innsjøen og flere av visningene grønne nedenfor. Du vil se frodige grønne vegetasjon overalt. De gress faktisk en beroligende sted for benet musklene og er svært innbydende etter en fin kort tur.

Det er lignende og neighbor av Caliraya innsjø og også berømt for sin scene av dypt fiske i Filippinene!

Boardsailing i Caliraya Lake er en av de fineste seiling og Caliraya Lake nettsted med tusenvis av kilometer med kystlinje. Caliraya innsjøen er den mest foretrukne reisemålet for city-baserte styret seilere. Vinden kommer i like over vannet selv i vind opp til 30 knop forlate overflaten flatt glatt. Dette er perfekte forhold for hastighet som Caliraya-innsjøen tilbyr.

Caliraya Lake faktisk en holistisk retrett med frisk-laced miljøet (hvor røyking og drikking ikke er tillatt) matchet med komfortable sover gjesterom og hytter og et bredt utvalg av fritidsaktiviteter, ville det være behagelig for gjester å sette bak forferdelig skrustikker.

Hotellet eller feriestedet gjesterom og nipa hytter av Caliraya Lake gir mer tid for familier, venner og grupper å fange opp og fornye bånd skaffer komfort uten akkompagnement.

Rekreasjon og meditasjon

Caliraya Lake er et perfekt sted for indre healing, fasiliteter og anlegg i Caliraya Lake er også veldig mye justert til sunn underholdning og morsomme aktiviteter.

For de som søker for personvern, ensomhet og stillhet, er en lang tur rundt Caliraya Lake allerede en godbit i seg selv hvor man kan tenke på det vakre landskapet består av innsjøen og fjellene. For den sportslige typen men har Caliraya Lake en lang liste av vannsportaktiviteter og utendørsspill som venter dem.

Caliraya innsjøen er kjent som et område for windsurfing og intens fiske hovedstaden i Filippinene.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684