About Caliraya Resort Club_catalan

SOBRE CALIRAYA RESORT CLUB

Caliraya Resort Club és un refugi en les muntanyes de la Costa del llac Caliraya. Caliraya Resort Club disposa d’un lloc excepcional, presenta unes vistes impressionants de tota la zona. Caliraya Resort Club està situat a Lumban, Laguna amb 7.6 hectàrees de zona d’exuberant vegetació només 2,5 hores Sud Metro Manila. Caliraya Resort Club disposa de 72 habitacions d’hotel amb recomanats aire condicionat, televisió per cable i dutxes fredes i calentes. Caliraya Resort Club té la capacitat per a 800 persones per a excursions allotjament la nit.

Actualment, Caliraya Resort Club és operat per centre de recreació de Caliraya i Kolobial és la central de reserves

Llac de Caliraya en realitat està situat a les tres poblacions de Laguna, és a dir, Cavinti, Lumban i Glorietta. És un llac de muntanya d’home-creació inclusiva amb barres de sorra i cales que ens podria presumir a tot el món. Llac de Caliraya és també una casa d’uns preciosos resorts. Podria arribar a Caliraya llac per transport públic o privat.

Llac de Caliraya i el llac Lumot estan connectats entre si. El llac Caliraya és en realitat un gran embassament creada a finals dels anys 1930 pel nord-americà enginyers de proveir d’aigua per la planta hidroelèctrica de Caliraya. Ara, llac de Caliraya es va convertir en un important destí turístic.

Els empresaris amb aprensió creat dues comunitats adjacents mentre preses es van construir, que estaven destinats a ser comunitats ecològics, on un pot experimentar la bellesa i la riquesa de la natura verge. Els resultats van ser els estanys artificials amb barres de sorra i cales-llac de Caliraya i llacs de la Sierra.

Caliraya el llac és un llac ben conegut per agafar el famós negre depredar on els pescadors de les Filipines pot intentar fer un dels millors d’aigua dolça joc peixos als EUA. Llac Caliraya història diu que els nord-Americans va plantar el llac amb negre sota bocamoll importats dels EUA. I és ara continuar a multiplicar i proporcionar pescadors jocs amb l’emoció de cap setmana tot l’any. Pensem que la llac Caliraya és l’únic lloc en tot el país per fer aquest gamefish. El llac Caliraya és realment un ideal per a la pesca de joc com bastant grans joc peixos neden aquí.

Les aigües del llac Caliraya són serens i calcula uns 51 metres al seu més profund. El llac roves sobre i s’estén en part enfonsats turons que formen illes. Les costes són d’argila vermella humit en àrees seleccionades i còdols en les altres àrees. Un de la localitat de Caliraya Lake és descansava sobre per sobre els turons de poca altitud amb vistes al llac i agafa una vista impressionant sobre el llac i tres (3) muntanyes és a dir, Cristóbal, Banahaw i el Makiling a més de la part de la cua de la Laguna de badia.

L’aigua del llac Caliraya i la suau brisa de muntanya que s ratxa des de la llunyana Banahaw Puig i la Sierra Madre serralades muntanyoses, fa Caliraya llac un lloc ideal per practicar esports aquàtics com el surf, navegació, caiac o esquí aquàtic. Un viatge en vaixell tot el llac és també accessible que prendria unes quatre (4) hores.

Caliraya és un lloc on relaxar-se luxosa-prendre un vaixell amb l’aigua d’esquí o vent la vela i pesca. O, vostè pot només explorar el bosc dels voltants i gaudir del sol i el vent o simplement gaudir de la brisa fresca. Un lloc ideal per veer lluny de la coacció s d el poti corporativa i fugir del seu propi oasi tropical privat privat, elegant i serena, o un lloc d’escapada amb els amics, la parella i les famílies.

Vine i visitar el lloc excel·lent de Caliraya Resort Club perquè vostè tingui una experiència meravellosa i inoblidable!

El llac Caliraya és un over-whelming, un llac meravellós i bell home-creació una vegada treballava com una bassa d’aigua moltes dècades enrere.

Marins esports

Caliraya Resort Club ofereix surf de vela, hi ha gent que fa aquest activitats com vostè visita aquest lloc. També hi ha algunes persones que fins i tot va portar les seves pròpies motos d’aigua i llanxes, mentre que alguns estan amb els seus caiacs i canoes. Si no teniu cap d’aquestes coses valuoses, el Caliraya Resort Club juntament amb altres Caliraya llac resorts pot oferir-li on podrien llogar l’embarcació, caiacs, motos aquàtiques i altres engranatges.

Càmping

Caliraya Resort Club ofereix un càmping amb una varietat de tendes de campanya bonica on et pots quedar. Aquest és un lloc ideal per a amants de la natura, vacationists i per a les persones que realment volia fugir de l’ocupat i ràpid-vida de la metròpoli.

Pesca

Caliraya Resort Club és el lloc particular per a les persones que estima de pesca i és definitivament per a tu. El llac de Caliraya ha el lloc de pesca per a aquells que volen l’activitat pesquera, cuinar-los i menjar el peix acabat de pescar la manera que ho desitgi.

Articles de tocador gratuïts

Allà és mai un moment avorrit al Caliraya Resort Club. Hi ha una àmplia gamma d’activitats divertides espera els convidats al Caliraya Resort Club. I els tribunals són espaioses i, camps boscoses, verd, el llac artificial, així com dels nombrosos serveis i instal·lacions, el Club de Caliraya Resort és un lloc lluny de la multitud.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684