About Caliraya Resort Club_norwegian

OM CALIRAYA RESORT CLUB

Caliraya Resort Club er et fristed avgjort på fjell langs Caliraya innsjøen kysten. Caliraya Resort Club har et eksepsjonelt område, presenterer en fantastisk utsikt over hele området. Caliraya Resort Club ligger i Lumban, Laguna med 7,6 hektar med frodig området bare 2,5 timer Sør Metro Manila. Caliraya Resort Club har 72 hotellrom med utvalgte aircondition, kabel-TV og varme og kalde dusjer. Caliraya Resort Club har kapasitet til å innkvartere 800 personer for dagsturer og overnatte.

Foreløpig Caliraya Resort Club drives av Caliraya Recreation Center og Kolobial er reservasjoner sentrum

Caliraya Lake ligger faktisk i de tre byene Laguna, nemlig Cavinti, Lumban og Kalayaan. Det er en mann-kreasjon fjell innsjø inkluderende med sand barer og buktene som vi kunne skryte over hele verden. Caliraya innsjøen er også et hjem for noen vakre alpinanlegg. Du kan nå Caliraya Lake med privat eller offentlig transport.

Caliraya Lake og Lake Lumot er koblet til hverandre. Caliraya Lake er faktisk et stort reservoar opprettet i 1930-tallet av amerikanske ingeniører å gi vann til den vannkraft anlegg Caliraya. Nå, Caliraya innsjøen ble et viktig turistmål.

Gründere med pågripelse opprettet to tilstøtende samfunn mens demninger ble bygget, som var ment å være økologiske samfunn, hvor man kan oppleve skjønnheten og rikdom av uberørt natur. Resultatene var menneskeskapte fjellvann komplett med sand barer og viker-Caliraya Lake og Sierra innsjøer.

Caliraya Lake er en godt kjent innsjø å fange den berømte Largemouth Black Bass der Filippinsk sportsfiskere kan forsøke å gjøre en av de beste spillet ferskvannsfisk i USA. Caliraya Lake historien sier at amerikanerne plantet innsjøen med Largemouth Black Bass importert fra USA. Og det er nå fortsette å formere seg og gi spillet fiskere med helårig helg spenning. Vi trodde at Caliraya Lake er det eneste stedet i hele landet å gjøre denne gamefish. Caliraya innsjøen er virkelig et ideelt for sportsfiske som ganske stor spillet fisken svømme her.

Vannet i Caliraya Lake er rolig og beregner ca 51 meter på det dypeste. Innsjøen livligere og strekker seg delvis sunkne åsene som utgjør øyene. Kysten er fuktig rød leire på merkede områder og pebbled på andre områder. En av resort i Caliraya Lake er hvilte på over lavtliggende åsene med utsikt over innsjøen og fatter en fantastisk utsikt over innsjøen og tre (3) store fjell nemlig Cristobal, Banahaw og Makiling i tillegg til halen-delen av Laguna de Bay.

Det kjølige vannet i Caliraya-innsjøen og den beroligende fjell brisen at vindkast s fra fjern Mount Banahaw og Sierra Madre fjellkjeder, gjør Caliraya innsjøen et perfekt sted for vannsport som vindsurfing, seiling, kajakkpadling og vannski. En båttur hele innsjøen er også tilgjengelig som ville ta ca fire (4) timer.

Caliraya er et sted hvor du kan slappe av i luksuriøst-ta en båt tur vannski eller vind seil og fiske. Eller, kan du bare utforske den omkringliggende skogen og nyte sol og vind eller bare nyte den kjølige brisen. Et ideelt sted å komme bort fra begrensning s av bedriftens virvar og løpe vekk fra din egen private, stilig og fredelig privat tropisk oase, eller en ferie stedet med venner, partner og familier.

Kom og besøk det utmerket stedet av Caliraya Resort Club for deg å ha en fantastisk og uforglemmelig opplevelse!

Caliraya innsjøen er en over-whelming, en fantastisk og vakker mann-kreasjon innsjø en gang jobbet som en vannbassenget mange tiår siden.

Marine sport

Caliraya Resort Club tilbyr vindsurfing, vil du se folk gjør denne aktiviteter som du besøker dette stedet. Det er også noen mennesker som selv brakte sine egne jetski og speedbåter, mens noen er med kajakker og kanoer. Hvis du ikke har noen av disse verdifulle ting, Caliraya Resort Club sammen med andre Caliraya Lake resorts kan gi deg hvor du kan leie båt, kajakker, jet ski og andre tannhjul.

Camping

Caliraya Resort Club tilbyr en campingplass med en rekke vakre telt hvor du kan overnatte. Dette er et ideelt sted for naturelskere, den som ferierer og for folk som virkelig ønsket å kjøre vekk fra travle og rask-livet i metropolen.

Fiske

Caliraya Resort Club er det bestemte stedet for personer som elsker fiske, og er definitivt for deg. Caliraya innsjøen har sin fiske nettsted for de som ønsker fiske aktiviteter, koker dem og spise nyfanget fisk slik du ønsker.

Fasiliteter

Det er aldri et kjedelig øyeblikk på Caliraya Resort Club. Det er et bredt utvalg av morsomme aktiviteter venter gjestene på Caliraya Resort Club. Med sin romslige domstolene, skogkledde felt, grønn, de menneskeskapte innsjø så vel som dens mange bekvemmeligheter og fasiliteter er Caliraya Resort Club et sted langt fra mengden.

Comments are closed.

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684